Slimmer Samen Werken

08/04/2009

StartReady optimaliseert OCS-2007 appliance

Filed under: Het Nieuwe werken,Microsoft,Unified Communication — Jan-Willem Beekmans @ 16:40

StartReady, een leverancier van op Microsoft-technologie gebaseerde appliances, verbetert zijn Unified Communications Appliance met Office Communications Server 2007, Release 2 (R2).

De appliance wordt hierdoor opgewaardeerd, zodat nieuwe klanten meteen over de meest recente versie beschikken. Ook zal de leverancier de appliances van bestaande klanten binnenkort op afstand gaan actualiseren met de OCS 2007 R2-versie.

R2
De R2-versie van de UC-appliance biedt belangrijke verbeteringen op het gebied van telefonie. Zo is het in de geüpdate versie mogelijk een conference call op te zetten met personen die intern, extern of alleen mobiel bereikbaar zijn. Het toevoegen van additionele telefonische vergaderdiensten wordt hierdoor, aldus StartReady, overbodig. Ook voegt R2 een bedienpost voor telefonisten toe. Hiermee wordt het eenvoudiger medewerkers in hunt-groepen, een groep personen die bereikbaar is onder één nummer, individueel te bereiken. Verder maakt functionaliteit voor desktop sharing maakt het voor gebruikers mogelijk hun desktop met anderen te delen.

Andere functionaliteiten
De Web Access-module verbetert platformonafhankelijk samenwerken via een webinterface. Door functionaliteit voor groepchats toe te voegen, kunnen teams op verschillende locaties met elkaar samenwerken. Discussies worden per onderwerp gegroepeerd en periodiek opgeslagen. Alarmeringen zorgen dat deelnemers van discussies worden geïnformeerd over nieuwe discussies. Gebruikers van een Nokia op basis van S40 of S60, de RAZR-telefoon van Motorola, een BlackBerry of een Windows Mobile-toestel, kunnen nu ook presence-informatie krijgen en instant messaging gebruiken via hun mobiele toestel.

Advertenties

Geef een reactie »

Nog geen reacties

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: