Slimmer Samen Werken

27/05/2009

KPMG kiest voor Avaya One-X

Filed under: Uncategorized — Jan-Willem Beekmans @ 19:46

image KPMG kiest Avaya als leverancier voor een volledig nieuwe telefonie-infrastructuur. De nieuwe omgeving is volledig op IP-technologie gebaseerd.
Het nieuwe systeem ondersteunt ruim 3.600 KPMG-medewerkers op zestien locaties in hun communicatie met klanten en collega’s. Avaya Services is ingeschakeld om de omgeving de komende zes jaar te onderhouden op basis van 7×24 IP-monitoring. KPMG levert diensten op het gebied van accountancy en financieel advies. Het bedrijf heeft vestigingen verspreid over Nederland dicht bij zijn klanten. Om de communicatie met klanten en die tussen medewerkers onderling naar een hoger plan te brengen, startte KPMG een oriëntatie op mogelijke leveranciers van een compleet nieuwe telefonieomgeving.
Proof of concept
Na een proof of concept door verschillende bekende aanbieders koos KPMG voor een systeem op basis van Avaya Communication Manager en Modular Messaging. KPMG koos onder meer voor Avaya vanwege de uitgebreide mogelijkheden voor integratie met de Microsoft-applicatieomgeving en de vast-mobielintegratie op basis van Avaya One-X. Naar verwachting zal het volledige implementatietraject vóór eind 2009 zijn afgerond. Avaya’s businesspartner SIT Group in Leiden neemt een belangrijk deel van de implementatie voor zijn rekening. “Voor KPMG is betrouwbare communicatie cruciaal met het oog op onze dienstverlening aan klanten”, zegt Hans Zwart, partner en CIO van KPMG. “Met de nieuwe telefonieomgeving van Avaya beschikken we over bewezen technologie die ons verschillende nieuwe mogelijkheden biedt om de communicatie intern en extern verder te optimaliseren.” Volgens Chris de Jongh, managing director van Avaya, is KPMG een zeer kritische gebruiker met een praktische kijk op de functionaliteit die het bedrijf nodig heeft, en vooruitstrevend als het om de technologiekeuze gaat. We zijn er dan ook erg trots op dat KPMG de komende jaren onze technologie inzet als basis voor al zijn zakelijke communicatie”, aldus De Jongh.

Geef een reactie »

Nog geen reacties

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: