Slimmer Samen Werken

18/06/2009

Duurzaamheid bijdrage Polycom

Filed under: Uncategorized — Jan-Willem Beekmans @ 10:12

Polycom vereenvoudigt en verhoogt efficiëntie van wereldwijde samenwerking binnen The Climate Group

Polycom, Inc. kondigt een belangrijk initiatief aan met The Climate Group, een internationale non-profit organisatie die de klimaatverandering bestrijdt en een koolstofarme economie wil aanmoedigen. Om de samenwerking binnen deze wereldwijd actieve organisatie te verbeteren zullen de tweemaandelijkse managementvergaderingen voortaan gebruik maken van Polycom’s oplossing voor immersieve teleaanwezigheid. De eerste vergadering werd bijgewoond door leden van de Groep uit Slough (nabij Londen), New York (VS), Toronto (Canada), Beijing (China) en Sydney (Australië), die in real-time met elkaar werden verbonden door middel van Polycom’s RealPresence™ Experience High Definition (RPX™ HD), een erg vooruitstrevende oplossing voor ver doorgedreven teleaanwezigheid.

Jim Walker, stichter en Chief Operating Officer van The Climate Group vertelt: “Deze technologie zorgt voor een enorme efficiëntieverbetering ten opzichte van onze normale audioconferenties. Nooit konden we zoveel op één vergadering afhandelen. De mogelijkheid om onze internationale collega’s als het ware in de ogen te kijken, alsof we rond dezelfde tafel zaten, verhoogt niet alleen de productiviteit van onze conferenties maar zorgt er uiteindelijk ook voor dat we elkaar op jaarbasis minder vaak in levende lijve moeten ontmoeten.”

Volgens het Smart2020 report van de Climate Group kunnen technologieën zoals tele- and videoconferenties ongeveer vijf tot twintig procent van de wereldwijde zakenreizen overbodig maken.

Polycom’s oplossingen voor teleaanwezigheid laten mensen toe om ook over grote afstanden efficiënter en doelgerichter samen te werken, dankzij een levensechte interactie met direct oogcontact en de mogelijkheid om elk type van content probleemloos met elkaar uit te wisselen. Polycom’s oplossingen voor teleaanwezigheid maken deel uit van de meest complete architectuur voor ondernemingsomvattende visuele communicatie die naast teleaanwezigheid ook hoogwaardige desktop video, een multipoint video-infrastructuur, instrumenten voor netwerk-, systeem- en conferentiebeheer en ondersteunende diensten omvat.

Over The Climate Group
The Climate Group is een onafhankelijke non-profit organisatie die internationaal met regeringen en bedrijfsleiders samenwerkt aan een efficiënter beleid en slimmere technologieën voor het beperken van de wereldwijde uitstoot van broeikasgassen en het bevorderen van een koolstofarme economie. Haar wereldwijd netwerk van ondernemingen, staten, regio’s en steden onderschrijft de dringende economische en ecologische noodzaak om vandaag al beslissende acties te ondernemen. The Climate Group werd opgericht in 2004 en is actief in Australië, China, Europa, India en Noord-Amerika.

Advertenties

Geef een reactie »

Nog geen reacties

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: