Slimmer Samen Werken

14/08/2009

StartReady levert appliances voor unified communications

Filed under: IP-Telefonie,Leveranciers,Microsoft,OCS,Unified Communication — Jan-Willem Beekmans @ 14:28
Tags:

image StartReady, een leverancier van op Microsoft-technologie gebaseerde appliances voor unified communications en enterprise search, introduceert twee nieuwe appliances voor de grootzakelijke markt, de Edge Scale Out-appliance en de Mediation Scale Out-appliance.

De Edge Scale Out-appliance is bedoeld voor bedrijven die extra hoge eisen stellen aan de fysieke beveiliging van hun netweken. De Mediation Scale Out-appliance is bedoeld voor organisaties met 750 medewerkers of meer waar veel en intensief wordt gebeld

Edge Scale Out Appliance
Deze appliance werkt samen met Office Communications Server 2007 van Microsoft. Bij gebruikers van Edge Scale Out wordt de Edge-rol van Office Communications Server 2007 op een aparte server geplaatst. Deze rol bevat functionaliteit voor het communiceren met de buitenwereld via het internet. Door juist dit gedeelte op een aparte server te plaatsen, ontstaat een fysieke scheiding tussen de klantomgeving en de buitenwereld. Hiermee wordt voldaan aan extra hoge beveiligingseisen bij grote bedrijven.

Mediation Scale Out Appliance
Deze appliance is bedoeld voor grote bedrijven waar veel en intensief wordt getelefoneerd. Bij deze nieuwe appliance wordt de mediation-rol, die de vertaling verzorgt van het inkomende en uitgaande telefonieverkeer, op een aparte server geplaatst. Hiermee wordt telefoniecapaciteit van de oplossing sterk verhoogd.

Bijkantoren
Beide appliances zijn tevens inzetbaar voor bedrijven met meerdere vestigingen. Door toevoeging van een extra server, wordt het tevens mogelijk tussen verschillende vestigingen gratis te bellen en tegelijkertijd extern op te treden met een lokaal nummer afhankelijk van de regio waar de nevenvestiging zich bevindt.

Advertenties

Geef een reactie »

Nog geen reacties

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: