Slimmer Samen Werken

07/10/2009

Jabra BIZ 620 USB voor gebruik bij UC via OCS

Filed under: Het Nieuwe werken,Microsoft,OCS,Unified Communication — Jan-Willem Beekmans @ 22:24
Tags: , ,

image GN Netcom kondigt de nieuwe Jabra BIZ 620 USB headset aan, speciaal ontwikkeld voor gebruikers van Unified Communications (UC) via Microsoft Office Communicator. Deze plug- and-play oplossing combineert superieure geluidskwaliteit met duurzaamheid en beschikt over volledige wideband audio en een noise-cancelling microfoon. De Jabra BIZ 620 USB is vanaf eind september beschikbaar bij de bekende resellers van GN Netcom.

Unified Communications
Kostenbesparingen en de toenemende efficiëntie is voor veel bedrijven reden om te investeren in Unified Communications. Met de introductie van de nieuwe Jabra BIZ 620 USB wordt het voor veel bedrijven nog gemakkelijker om deze stap te nemen. Het is de ultieme headset voor hen die Unified Communications gebruiken via Microsoft Office Communicator. Het plug-and-play gemak van de headset zorgt ervoor dat bedrijven direct kunnen profiteren van deze voordelen, zonder dat het werk onderbroken hoeft te worden wanneer de headsets worden geïnstalleerd. Door deze snelle set-up en betere gebruikerservaring is ICT-ondersteuning overbodige.

Plug-and-play
Met de intuïtieve controlefuncties die verwerkt zijn in het snoer kunnen gesprekken gemakkelijk worden beantwoord en beëindigd en het volume geregeld. Hierdoor stijgt de productiviteit direct. Er is daarnaast geen software nodig om de headset te installeren. Microsoft Office Communicator herkent de headset en zijn geïntegreerde bedieningsknoppen direct, het is slechts een kwestie van inpluggen (via USB) en aan de slag gaan.

Superieure geluidskwaliteit
De Jabra BIZ 620 USB maakt gebruik van wideband audio waardoor de gebruikerservaring met betrekking tot Microsoft Office Communicator wordt geoptimaliseerd. Wideband audio zorgt ervoor dat de gesprekspartners duidelijk te horen zijn. De noise-cancelling microfoon filtert achtergrondruis, terwijl de PeakStop™ technologie gebruikers beschermt tegen schadelijke geluidspieken. De headset is beschikbaar in een mono- en duo-variant en voldoet aan de stijgende vraag voor kwalitatief hoogwaardige, zakelijke headsets die compatibel zijn met UC.

Advertenties

Geef een reactie »

Nog geen reacties

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: