Slimmer Samen Werken

04/11/2009

KPN/Getronics aan de slag met appliances

Filed under: Collaboration,Het Nieuwe werken,OCS,Unified Communication — Jan-Willem Beekmans @ 14:08
Tags:

image KPN/Getronics gaat voor de realisatie van zijn werkplekdiensten gebruikmaken van zogeheten appliances. Daarin zijn hard- en software samengevoegd tot één kant-en-klare oplossing voor, in dit geval, unified communications. Het bedrijf heeft daartoe een preferred supplier-overeenkomst gesloten met StartReady.

Appliances bieden ten opzichte van de gebruikelijke configuraties van hard- en software voordelen als snelle implementatie, bedrijfszekerheid en lager energieverbruik.

StartReady baseert zijn appliances voor unified communications en enterprise search wat de software-facetten betreft op technologie van Microsoft. Met de appliances kan KPN/Getronics werkplekken bij klanten sneller en met minder inzet van van specialisten realiseren. Dat zou volgens het bedrijf kostenbesparingen tot 45 procent opleveren.

Voor StartReady vormt KPN/Getronics als grootste werkplekdienstverlener in Nederland een aantrekkelijk distributiekanaal voor zijn innovatieve product.  Vooralsnog is het slechts bij 40 bedrijven operationeel.

Eén van die gebruikers is het Nederlandse Cito, ontwikkelaar van examens, toetsen en volgsystemen voor het onderwijs. StartReady is opgericht door twee ex-Microsoft medewerkers en is dankzij de goede relatie met Microsoft in staat dichtbij de bron vernieuwende technologische oplossingen te maken.

Geef een reactie »

Nog geen reacties

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: