Slimmer Samen Werken

05/11/2009

Plantronics komt met nieuwe UC-headset

Filed under: Collaboration,Het Nieuwe werken,Unified Communication — Martain Spierings @ 12:13

Plantronics heeft vandaag zijn groeiende portfolio met draadloze headsets voor Unified Communications (UC) uitgebreid met de nieuwe Plantronics Voyager® PRO UC headset. Voyager PRO UC combineert de Plantronics Voyager PRO Bluetooth® headset, die menig award in de wacht sleepte, met een plug-and-play Bluetooth USB-adapter. De headset levert rijke wideband audio op softphones en bezit technologie waardoor op zowel mobiele telefoons als softphones verstoringen door de wind en omgevingsgeluiden worden gereduceerd. plantronics_2

Plug-and-Play simplicity verlaagt helpdesk-kosten
De Plantronics Voyager PRO UC headset is voorzien van een plug-and-play Bluetooth USB-adapter. Hierdoor zijn omslachtige software setup-processen verleden tijd en kunnen kosten voor het inschakelen van een helpdesk worden verlaagd. Gebruikers steken de adapter in hun PC en kunnen direct starten. De headset levert high-end audio via softphone-applicaties van toonaangevende providers zoals Avaya, Cisco, IBM, en Microsoft, en andere populaire diensten zoals Google Talk en Skype. De headset ondersteunt multipoint-technologie waardoor gebruikers eenvoudig, namelijk met een druk op de knop, kunnen wisselen tussen telefoongesprekken op hun mobiele telefoon en gesprekken via de pc.

De PerSono® Suite software zorgt voor het aannemen en beëindigen van gesprekken, volume, mute, en regelt PC audio, zoals muziek, unified messaging en webinars. Een signaal geeft aan wanneer een gesprek via de softphone binnenkomt terwijl er naar muziek wordt geluisterd. Met een druk op de knop kunnen gebruikers gesprekken aannemen of beëindigen. De software omvat tevens mogelijkheden voor personalisatie met de keuze van ringtones, volumeniveau, en mediamanagement, zoals het pauzeren van muziek bij aanname van een gesprek.

Plantronics Voyager PRO heeft drie lagen WindSmart®-technologie om verstoringen door de wind te reduceren. De microfoon bestaat uit roestvrij staal en biedt samen met de akoestische vormgeving een fysieke barrière voor lawaai door de wind. Tegelijkertijd, ontcijferen de AudioIQ2 DSP algorithmen op intelligente wijze een stem om de persoon aan de andere kant van de lijn duidelijk en helder stemgeluid te bieden.

Tenslotte biedt de Voyager PRO inbound audiokwaliteit om te verzekeren dat ieder woord duidelijk te horen is. De 20 bandequaliser biedt audio zonder vervorming en werkt met AudioIQ2 om het geluidsniveau automatisch aan te passen op basis van het omringende lawaainiveau. Hierdoor wordt de maximale hoorbaarheid verzekerd

Advertenties

Geef een reactie »

Nog geen reacties

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: