Slimmer Samen Werken

10/12/2009

Ordina heeft eerste gunning in megatender CJIB

Filed under: Events,Unified Communication — Jan-Willem Beekmans @ 07:47

image Het Centraal Justitieel Incasso Bureau (CJIB) heeft Ordina aangetrokken om mee te helpen met nieuwe ontwikkelactiviteiten. De mantelovereenkomst hoort bij een grote aanbesteding van ict-diensten. Het betreft capaciteitsinhuur, projectwerk en uitbesteding. In totaal gaat het naar verwachting om ict-diensten met een waarde van 85 miljoen euro voor de komende vijf jaar. Het CJIB wil maximaal negen partners aantrekken.

Het CJIB (ruim duizend medewerkers) wil zijn informatiehuishouding de komende jaren op tal van punten vernieuwen. De uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Justitie krijgt steeds meer taken (bijvoorbeeld op het gebied van inningen) te verwerken, niet alleen voor Justitie maar ook voor andere overheden. Hierdoor moeten de ict-organisatie en de interne processen worden aangepast om alle taken efficiënt te kunnen blijven verwerken. Qua ict-vernieuwing kan het CJIB dit niet alleen af. Voor het verder automatiseren en standaardiseren van de eigen processen is Ordina aangetrokken.

De mantelovereenkomst met deze automatiseerder is een uitvloeisel van een grote aanbesteding van ict-diensten die het CJIB dit jaar uitschreef. Deze tender bestond uit drie percelen: exploitatie, systeemontwikkeling (inhuur en projecten) en een makelaarsfunctie. Het CJIB wil maximaal negen partners aantrekken, waarvan Ordina de eerste is. Het bedrijf is geselecteerd als mantelpartij voor de percelen ICT Exploitatie en ICT Ontwikkeling en Projecten. De uitvoeringsorganisatie verwacht in totaal voor 85 miljoen euro aan diensten nodig te hebben in de komende vijf jaar.

Met name door het optimaliseren en stroomlijnen van (ICT) processen en communicatie stromen wil CJIB haar ambitie als incasso organisatie voor de overheid waarmaken.

Advertenties

Geef een reactie »

Nog geen reacties

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: