Slimmer Samen Werken

04/02/2010

Voipro en 2in1 Communications starten samenwerking met integratie VoIP netwerk en GSM

Filed under: Uncategorized — Martain Spierings @ 13:05

image Voipro en 2in1 werken samen. Door Private GSM van 2in1 Communications is Voipro’s bedrijfstelefooncentraledienst nu via elk mobiel toestel mogelijk. Met Private GSM kan een klant met zijn of haar gsm op kantoor werken alsof het een ‘vast’ VoiP toestel is.

Telefoneren zonder draad is een hedendaagse oplossing. Draadloos heeft zijn diensten al bewezen met gebruikersgemak, de aanlegsnelheid en lagere aanleg- en beheerkosten ten opzichte van een bedrade oplossing.

Private GSM heeft een uitstekende dekking in gebouwen waardoor weinig antennes nodig zijn, waardoor de kosten binnen de perken blijven. Dit is een goede oplossing voor bedrijven vanaf zo’n vijftien medewerkers. Een voordeel van Private GSM is ook, dat als er meerdere vestigingen zijn, medewerkers op alle aangesloten vestigingen automatisch bereikbaar zijn op hun interne nummer, zowel intern als extern. Een groot voordeel van deze technologie is verder dat men elk willekeurig gsm-telefoontoestel kan gebruiken, net wat men wenst. Wel moet de gebruiker in veel gevallen wel een aparte SIM kaart hebben, maar die wordt meegeleverd.

Private GSM is een oplossing die gebruik maakt van standaard gsm-technologie en standaard gsm-toestellen. Het is een technologie die uiterst betrouwbaar en ruimschoots bewezen is.

Advertenties

Geef een reactie »

Nog geen reacties

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: