Slimmer Samen Werken

19/03/2010

Het Nieuwe Werken – van dromen… naar doen!

Filed under: Collaboration,Het Nieuwe werken,Sociale innovatie — Jan-Willem Beekmans @ 11:01
Tags:

image

Het E-book ‘Het Nieuwe Werken, van dromen … naar doen!’ is gepubliceerd! De uitgave is geschreven door  Drs. Hedwigh Verbruggen-Letty  en Drs. Marian Thunnissen, beide als docent en onderzoeker verbonden aan de Hogeschool Utrecht. ‘Het Nieuwe Werken, van dromen … naar doen!’ wil een steentje bijdragen aan de ontwikkelingen op het gebied van arbeid en organisatie. Met als gewenst resultaat: meer duurzaamheid, productiviteit en arbeidstevredenheid.

Op 1 april 2009 organiseerden Instituut voor Arbeid en Organisatie en Kenniscentrum Sociale Innovatie van de Hogeschool Utrecht samen met de Nederlandse Vereniging van Personeelsmanagement en organisatieontwikkeling (NVP), haar jaarlijkse event. Het thema: ‘Het Nieuwe Werken, van dromen… naar doen!’ Met de medewerking van inspirerende bedrijven als E-Office, Finext, Future Center van de Belastingdienst, Microsoft, Rabo-Unplugged van de Rabobank en SNS Reaal werd op co-creatieve wijze de gelegenheid geboden om gezamenlijk te komen tot haalbare plannen voor de HRpraktijk.

Het Nieuwe Werken
Het boek ‘Het Nieuwe Werken, van dromen… naar doen!’ biedt allereerst een uitgebreide impressie van het gelijknamige event. Een event dat met name voor HR/People Managers met beginnende tot gemiddelde kennis en ervaring op gebied van Het Nieuwe Werken, veel bruikbare (nieuwe) inzichten heeft gegenereerd. Om ook de ‘nieuwkomer’ en anderszins geïnteresseerden op gebied van Het Nieuwe Werken te laten aanhaken, biedt het boek aanvullende kennis en inzichten over Het Nieuwe Werken uit andere bronnen.

Advertenties

Geef een reactie »

Nog geen reacties

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: