Slimmer Samen Werken

16/09/2011

Welk Nieuw Werken?

Filed under: Uncategorized — Jan-Willem Beekmans @ 10:13

Laatst sprak ik een vriend die na jaren gewerkt te hebben op diverse plekken in de wereld weer terug was in Nederland. Het onderwerp verplaatste zich van Abu Dhabi naar de andere nog extravagantere plek om vervolgens uit te komen bij mijn huidige werkzaamheden. Ik vertelde hem over Samen Slimmer Werken en het effect op mens en organisatie wat kan resulteren in effectiever en efficiënter werken. Deze doorvertaling was hij nog niet eerder tegen gekomen, eigenlijk omdat er op die plekken ruimte, mensen en geld genoeg was.

Zo wordt het nogmaals duidelijk dat wij Nederlanders een merkwaardig volk zijn.  Eigenlijk is onze mentaliteit van ontdekken, aanpassen en veranderen in al die jaren niet veel veranderd. Zodra we geconfronteerd worden door onze omgeving passen we ons aan en veranderen we deze ten goede. Denk hierbij aan ons leven met water en de expertise hierop. Hierdoor lopen we in veel gevallen voorop in vergelijking met onze omringende westerse landen.

Op dit moment worden we geconfronteerd met diverse sociale, economische en demografische uitdagingen. Hierdoor moeten we ons aanpassen om de concurrentie voor te blijven. Gelukkig komt het besef bij diverse organisaties dat we deze omgevingsfactoren ook kunnen gebruiken om efficiënter en effectiever te werken. De ontwikkeling en ervaring die we in Nederland hierdoor opbouwen kunnen nog van toepassing komen…

Nederland, experts op het gebied van het Nieuwe Werken!

Advertenties

Geef een reactie »

Nog geen reacties

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: