Slimmer Samen Werken

11/05/2009

Microsoft en Polycom versterken samenwerking

Filed under: Het Nieuwe werken,IP-Telefonie,Polycom — Jan-Willem Beekmans @ 09:06

Microsoft en Polycom versterken samenwerking rond toekomstgerichte Unified Communication- en teleconferentieoplossingen.image

Polycom en Microsoft Corp maken bekend dat ze voortaan nauwer met elkaar zullen samenwerken. De twee bedrijven tekenden een strategische overeenkomst met als doelstelling om samen het krachtigste en kwalitatief hoogstaandste assortiment aan spraak- en video-oplossingen voor unified communication en conferencing aan te kunnen bieden. Dankzij deze overeenkomst behaalt Polycom, per datum van 13 April 2009, meteen alle distributie-verkoop-en onderhoudsrechten voor Microsoft RoundTable™, voortaan omgedoopt tot Polycom® CX5000 Unified Conference Station.
Microsoft en Polycom, tot nu toe ondermeer bekend vanwege de innovatieve conferentie-oplossingen, zullen in de toekomst nog nauwer gaan samenwerken om klanten bedrijfsomvattende spraak- en videoconferencing oplossingen aan te bieden. Polycom zal haar assortiment visuele communicatieproducten verder uitbreiden met een reeks nieuwe oplossingen waarbij video conferencing en de mogelijkheid om samen te  werken binnen  zowel point-to-point als in multipoint-omgevingen mogelijk worden.
CX5000 is een goede aanvulling op Polycoms aanbod. Dit is een antwoord op de videoconferencing-behoeften van ondernemingen waarvan de infrastructuur gebaseerd is op Microsoft Office Communication Server 2007 en Microsoft Office Live Meeting Service.

Advertenties

Geef een reactie »

Nog geen reacties

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: